De Cube

Openslaande deuren leiden naar de beschutte veranda. Daar valt onder alle weersomstandigheden veel te genieten. Rondom de Cube is voldoende ruimte, die als vanzelf overgaat in de natuur. Waardoor er toch voldoende privacy is.

Kwaliteit op een

De vormgeving is simpel, maar doordacht. De Cube gaat volledig op in de omgeving. Wat opvalt zijn de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen. De veranda en bouwstijlen zijn gemaakt van massief lariks. De buitenzijde is afgewerkt met onderhoudsvrije kunststof.

Elke Cube is voorzien van centrale verwarming met eigen ketel en gas. Aan isolatie is extra veel zorg besteed. Daardoor kan er in elk jaargetijden optimaal van de rust en de natuur worden genoten.

De indeling is strak en functioneel. De gebruikte materialen zorgen voor natuurlijke accenten. Er is zoveel licht en ruimte, dat het verschil tussen binnen en buiten verdwijnt.

Buitenwonen op een

Aan de voorzieningen is extra zorg besteed, aan luxe geen gebrek. Aan beide uiteinden een slaapkamer. Waarbij de grote slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast met hang/leg-gedeelte. Aan de kopse kant ligt ook de luxe badkamer. Met wastafel, hangend toilet en douche. Daartussen bevindt zich de woonkamer en moderne keuken. Standaard van alle gemakken voorzien.

Plattegrond


Download brochure


    Naam

    Adres

    Postcode + woonplaats

    Email

    Telefoonnummer