De Boerderij

Binnen is van buiten gescheiden door een schuifpui. Daarnaast zijn beide zijden voorzien van grote ramen. Waardoor het zonlicht je het gevoel geeft ook binnen buiten te zitten. De natuur loopt over in de binnenruimte.

Kwaliteit op een

De vormgeving is traditioneel en toch hypermodern. Bij de gebruikte materialen hebben kwaliteit en duurzaamheid de doorslag gegeven. De veranda is voorzien van inbouw led-spotjes en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. De veranda en bouwstijlen zijn gemaakt van massief lariks. De buitenzijde is afgewerkt met onderhoudsvrije kunststof. Goten en regenpijpen zijn van zink. Het dak is voorzien van onderhoudsvrij kunstriet.

De Boerderij is voorzien van centrale verwarming met eigen ketel en gas. Aan isolatie is extra veel zorg besteed. Daardoor kan er in elk jaargetijden optimaal van de rust en de natuur worden genoten.

De opzet en de indeling stralen gezelligheid en geborgenheid uit. De gebruikte materialen zorgen voor natuurlijke accenten. De weidse ligging loopt over in de binnenruimte. Waarbij het zadeldak de ruimte versterkt en nog meer opengooit.

Buitenkomen op een

Aan de voorzieningen is extra zorg besteed, aan luxe geen gebrek. De beschutte veranda, het gazon en het bos liggen letterlijk in het verlengde van de woonkamer. De resterende ruimte kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. In de 2 of 3 slaapkamers is ruimte genoeg voor boxsprings, stapelbeden en/of inbouwkasten.

De keuken is verassend ruim en compleet. Van alle moderne gemakken voorzien: inductie kookplaat, inbouwoven en vaatwasser. Naast de keuken ligt de moderne badkamer. Met wastafel, hangend toilet en ruime douche.

Plattegrond


Download brochure


    Naam

    Adres

    Postcode + woonplaats

    Email

    Telefoonnummer