Rust en natuur staan op een

De Boerderij

De Boerderij staat in Een, een van de mooiste stukjes Drenthe. Een met de omgeving, zo gebouwd dat de woning volledig opgaat in de natuur. En er toch volledig los van staat. Echt een plek om tot jezelf en tot rust te komen.

Meer informatie

De Cube

De Cube staat in Een, een van de mooiste stukjes Drenthe. En is zo gebouwd dat binnen en buiten moeiteloos in elkaar overlopen. Met wel de beschutting en de bescherming, maar ook de volle pracht van de natuur.

Meer informatie

Meer informatie ontvangen?


Vraag hier een brochure aan

Ruimte op een

Elk buitenverblijf staat op een zeer ruime kavel eigen grond. Rust, ruimte en natuur worden blijvend gerespecteerd. Er zijn in totaal 27 kavels beschikbaar. Aan de ene kant grenzend aan een kleinschalig park. Aan de andere kant rondom 2,4 hectare natuurgebied met heide, bos, ven en een ecologische verbindingszone. Dit gebied kent een hoog landschappelijke waarde en wordt bij aankoop voor 1/74 deel eigendom van de koper.

In de directe nabijheid bevindt zich natuurplas het Ronostrand en een luxe wellness/sauna. De gezellige dorpen Norg, Leek en Roden liggen in de buurt. Grote steden als Assen en Groningen liggen op minder dan 20 km afstand.

Wij bespreken graag de aantrekkelijke verhuurmogelijkheden die door Hogenboom Vakantieparken worden aangeboden. Inclusief de fiscale voordelen daarvan.

Recensies

Facebook

Brochure downloaden


    Naam

    Adres

    Postcode + woonplaats

    Email

    Telefoonnummer